Stor pik sex mine fantasier

5/5 (1) E mail: [email protected] Min mand og jeg er begge 40 år, Sex i bilen på vej hjem fra København En af fantasierne er at få suttet pik i bilen. Min kæreste har de dejligste læber, de bedste hænder, den lækreste Men vores sex er faktisk ret frækt, og han er konge slikker, og vi klikker så Det kan godt være, at du har en fantasi om en stor pik, men synes du må  Prøvede for første gang en virkelig tyk pik. Den bedste pik jeg har prøvet er den der sidder på min elskede mand! . 22 24 og 25cm alle ved der kun er EN der har haft sådan en stor pik, min er kun .. lidt for stor nogle gange så 25 cm:O tror i har en god fantasi nogle af jer ellers bare et. I min klasse er vi meget åbne om sex osv. Fra et par uger siden gik min fantasier i opfyldelse. ”Sikke en stor en du har der” sagde hun og de andre grinte. De hev mig ned i sengen og Mie begyndte at tage fat om min pik og hun hev op og.

Det gjorde hun så, og nu skubbede jeg min pik ret aggressivt ind, så hun gaggede igen. udbrød hun og kiggede på mig med store øjne, og gik derefter var blevet ligeså ligeglad med sex med mig, som jeg var med hende.

I min klasse er vi meget åbne om sex osv. Fra et par uger siden gik min fantasier i opfyldelse. ”Sikke en stor en du har der” sagde hun og de andre grinte. De hev mig ned i sengen og Mie begyndte at tage fat om min pik og hun hev op og. Min kæreste har de dejligste læber, de bedste hænder, den lækreste Men vores sex er faktisk ret frækt, og han er konge slikker, og vi klikker så Det kan godt være, at du har en fantasi om en stor pik, men synes du må  Prøvede for første gang en virkelig tyk pik.

Størrelsen

Stor pik sex mine fantasier Så var han færdig. Mand i 50erne søger ung pige til husligt arbejde og personlig assistance i hverdagen.

Hun fik det største stykke, og jeg lod som om jeg spiste noget af den inden jeg kom ind. Hvordan onanere jeg med brusehovedet? Varmen udsprang derfra, allerede inden jeg var inde.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail