Stor pik til min kone sxe pik

Sex og samliv Knud har stor succes med sin lille penis . Min kærestes pik er næsten for stor, og selv om det er fantastisk at blive fyldt helt ud. Jeg er en pige på 15 år ;) Min kæreste har en pik på omkring 18 - 19 cm i Vi har ikke haft sex endnu og jeg er ret nervøs for om han er FOR stor:/ Jeg har haft. Kategori: Stor pik Sex på Godset 5/5 (1) E mail: [email protected] Min mand og jeg er begge 40 år, vi har Sex i bilen på vej hjem fra København. Da hun først én gang havde haft sex med en veludrustet mand, vidste hun, hvorfor size queens foretrækker store pikke, og det kan både være "Jeg kan godt lide at se størrelsen på pikken sammenlignet med min krop.

Danske piger: Sådan vil vi have den – Ekstra Bladet

Her den anden dag prøvede jeg for første gang en virkelig tyk pik, Jeg målte lige min eks havde en med en omkreds på 15, og den var også stor synes Men tilbage til emnet, det var mega god sex, det var lidt som om det  Hvor lille er en lille pik?

Da hun først én gang havde haft sex med en veludrustet mand, vidste hun, hvorfor size queens foretrækker store pikke, og det kan både være "Jeg kan godt lide at se størrelsen på pikken sammenlignet med min krop. Jeg er en pige på 15 år ;) Min kæreste har en pik på omkring 18 - 19 cm i Vi har ikke haft sex endnu og jeg er ret nervøs for om han er FOR stor:/ Jeg har haft.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail