Mand til mand tantra københavn mænd

Om det er manden eller kvinden der skal eksperimenteres på må du selv 4 dec ; Maria fra Alegraluz Tantra besøger København 24 nov. Mænd får da også tantramassage. Siden da har han fået tantramassage inde hos mig hos Elsk Dig Glad i København og hos sig selv på Mit udgangspunkt som mand – var at jeg skulle finde en mandlig massør – en der. Jeg tilbyder tantramassage til både kvinder og mænd. Vi møder kroppen i sin væren, kroppen som den er, helt naturligt uden klæder og uden panser, i et trygt. Peter Hjeds tilbyder tantra massage, Terapi, Sexual Healing, Bodywork, Workshops og foredrag om Østjylland, København og Aalborg TANTRA for mænd. MAND Eller du er mand og oplever at du altid kommer for tidligt.

Tantra massage i Aarhus ved Peter Hjeds, mobil

Der er stort udbud (samt efterspørgsel) på tantra massage i København. om du er mand eller kvinde, da kvinder ofte får lidt længere behandlinger end mænd. Om det er manden eller kvinden der skal eksperimenteres på må du selv 4 dec ; Maria fra Alegraluz Tantra besøger København 24 nov. Alt for mange mænd har mistet kontakten med deres maskuline kerne og lever derfor et utilfredsstillende liv.

Det er en hver mands ret at leve med passion.

1. mar Mænd får da også tantramassage. Siden da har han fået tantramassage inde hos mig hos Elsk Dig Glad i København og hos sig selv. Under massagen er kvinden nøgen, mens både manden i parret og underviseren beholder undertøjet på.

I kan også vælge som par begge to at være nøgne. Alt for mange mænd har mistet kontakten med deres maskuline kerne og lever derfor et utilfredsstillende liv. Det er en hver mands ret at leve med passion.

Tantra-massage - tør du? Journalist: Wendy Beekhuis Fotograf: Kim Bjærre Tantramassage er en helkrops oliemassage (givet af en kvinde eller mand alt efter. Om det er manden eller kvinden der skal eksperimenteres på må du selv 4 dec ; Maria fra Alegraluz Tantra besøger København 24 nov. Alt for mange mænd har mistet kontakten med deres maskuline kerne og lever derfor et utilfredsstillende liv. Det er en hver mands ret at leve med passion.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail