Thai massage happy ending århus

Jeg var under det indtryk at når der stod "Traditionel thai massage" var det kodesprog for INGEN happy endings, men at det faktisk var. De etablerer sig især i klinikker med thaimassage i meget bred forstand. »De giver massage, men de tilbyder også en ”happy ending”. Thaimassage med klinik på skanderborgvej i det sydlige aarhus med oliemassage, fodmassage og thaimassage der giver afslapning og velvære samt hjælper. Jeg vil gerne høre andres holdning til thai-massage med happy ending. Happy ending er jo en thai massage, der ender ud i at fyren får stiv pik.

Chaiponyaim har ifølge erhvervsstyrelsen et thai massagested i Århus. Det er et af dem med happy ending. Anmeldelserne om stedet og. Jeg var under det indtryk at når der stod "Traditionel thai massage" var det kodesprog for INGEN happy endings, men at det faktisk var. Thaimassage med klinik på skanderborgvej i det sydlige aarhus med oliemassage, fodmassage og thaimassage der giver afslapning og velvære samt hjælper.

De etablerer sig især i klinikker med thaimassage i meget bred forstand. »De giver massage, men de tilbyder også en ”happy ending”. Thaimassage med klinik på skanderborgvej i det sydlige aarhus med oliemassage, fodmassage og thaimassage der giver afslapning og velvære samt hjælper. Mere end halvdelen af thai-massører i Aarhus tilbyder en happy ending på din massage.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail